Huomenna Martti aloittaa taas työviikon, joten kotiäidin arki alkaa. Ilmeisesti täällä ramppaa huomennakin jos minkälaista vipeltäjää, ainakin jotain puhelinmiehiä on EHKÄ China Telecomilta tulossa. Kiinassa puoli tuntia saattaa olla puoli päivää ja huomenna saattaa olla ylihuomenna tai joskus. Ei ole niin tarkkaa.

Käväistiin tänään elektroniikkamarkkinoilla erään toisen suomalaisperheen kanssa, aika hulinaa oli. Iiri oli taksissa melko tuskainen, kun lämpötila ja ilman kosteus ovat mitä ovat. Tuolla elektroniikkapaikassa olikin sitten ilmastointi, joten siellä oli ihan mukava kärrytellä. Suomalaiset lastenvaunut ovat täällä ainakin näin kesällä aika turhat kapistukset. Ostimme kevyet rattaat, jotka saa nopeasti pieneen tilaan ja joissa on vieläpä kantohihna. Kärryt saa siis olkalaukkumaisesti mukaan... ;) Ihmiset tuijottavat Iiriä todella paljon, mutta kun heille kääntää selän, niin saa olla rauhassa. Eläintoreja on syytä välttää lintu- sun muiden influenssojen takia, sillä esimerkiksi kanakauppiaat saattavat ensin pitää lintuja sylissään ja sitten tulla lääppimään lasten poskia.

Meillä on neljän perheen kesken autonkuljettaja käytössä kuutena päivänä viikossa, 12 tuntia päivässä. Sunnuntaisin pitää siis käyttää taksia, koska tuon "Benin" tilaaminen puhelimitse ei vielä ihan onnistu... ;) Sunnuntaisinkin siis saa fiksatun kyydin, tämän "Benin" (kinkit siis ottavat itselleen englantilaisen nimen, mikäli ovat länkkäreiden kanssa tekemisissä), erityismaksusta, mutta tänään ajeltiin siis taksilla. Melkoinen kokemus oli sekin. Vähän vaikea selittää, mitä se taksilla ajo täällä on, se pitää ihan itse kokea. Heikkohermoisen ei ehkä kuitenkaan kannata katsella eteenpäin... Nuo pojat ainakin tietävät missä auto kulkee, missä on jarrupoljin ja töötti. Taksikuskit muuten istuvat tällaisen omituisen pleksin takana. Lisää uusia kuvia kuvasivulla!
9054.jpg