Hohhoijaa. Hassua huomata, miten ennen niin räiskähtelevä Kaisa ei jaksa enää räiskähtää. Jonkinlaisen saturaatiopisteen kai tässäkin voi saavuttaa, tosin en usko, että kukaan ystävistäni / sukulaisistani olisi uskonut sen olevan mahdollista. ;)

Eilen jaksoin vielä suuttua. Siivooja paukkasi sisään (olen samaan ihmiseen menettänyt hermoni aikaisemminkin useaan otteeseen) pyykkipojan siivellä. Ei morjestanut minua, eipä tietenkään. Pyykkipoika laittoi pyykit paikoilleen ja liukeni, kuten asiaan kuuluu. Nooh, tämä siipiveikko jäi roikkumaan meidän huoneeseemme. Meinasin sanoa heipat kiinaksi (zàijiàn), mutta ajattelin olla kohtelias, kaipa hän siitä lähtee. Telepatia tökki pahemman kerran, nainen päätti jäädä tänne päivystämään. Kuului naps vain, kun siivooja sisään tungettuaan kävi Iiriin kiinni, ottaakseen hänet syliin. Iiri oli vieläpä eilen vähän kipeä, olin itse väsynyt ja ärsytti, että siihen ainoaan kotiin (tähän hotellihuoneeseen), joka meillä tällä hetkellä on, pitää tunkea kutsumatta sisälle kun ei mitään asiaakaan näytä olevan. Mitta tuli täyteen. Käskin "melko kovaäänisesti" antaa lapsen olla siinä missä on ja näytin ovea. Rauha maassa. Ehkä olisi pitänyt olla korrektimpi, mutta ei sitä aina pysty. Minun kotini, minun sääntöni.

Tänään en jaksanut enää edes suuttua, vaikka olisi ollut syytä: Meille lupailtiin muuttoa tällä viikolla kaupunkikämppään, jota on todellakin odotettu. Alustavasti puhuttiin keskiviikosta. Nyt sitten selvisikin, että lällällää, turha luulo. Kaverit alkoivat tehdä asuntoon remonttia, ja muuttopäivä olisi kuukauden(!) kuluttua! Onko nyt enää kovin paljon järkeä raijata tavaroita paikasta A paikkaan B, jos joulukuun lopulla kuitenkin ne saa raijata paikkaan C, joka tässä tapauksessa tarkoittaa taloa Rose Gardenista? Hohhoijaa... Niin kiinalaista, niin kiinalaista. Mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma. Mitäs sitten? Käskin alkaa kysellä uutta hotellihuonetta, jossa olisi keittiö, siis jotain apartment-tyyppistä huonetta, joita ainakin tässä hotellissa on. Muuten tämä asumismuoto menettelisi vielä muutaman kuukauden aivan passelisti, mutta keittiö on aika ehdoton. Joskus olisi kiva voida tehdä edes jotain ruokaa. Muutakin kuin kuppinuudelia: "Just add water, simple and fun!"