Osa I:
Käytin mahtavia puhujan / suostuttelijan lahjojani, sain niiden ansiosta lapseni hoitoon ja tein tänään gradua. Kovin iso homma tuon tekeleeni loppuviilauksessa ei ole, mutta aikaahan se vie tuhottoman paljon. Hörhömaisterin papereiden toivossa on silti hyvä elää, ehkä vielä joskus.

Osa II:
Olen ollut täällä nyt 2,5 kuukautta ja olen TAAS kipeä, "vasta" kolmannen kerran. Kiina on paska maa, taudit täällä ainakin elää. Liikaa ihmisiä, liikaa tauteja. Lintuinfluenssaa odotellessa... Tällä kertaa tuntuisi olevan jotain keuhkoputkiin liittyvää. Yhtään keuhkoputken tulehdusta en ole elämäni aikana sairastanut, mutta missäpä sen mieluummin tekisin kuin ah, ihanassa Kinkkilässä. Turha kai periaatteessa lääkäriinkään mennä. Sama mennä lähiapteekkiin ja sanoa, että "saisinko muovikassillisen lääkkeitä, ei sen niin väliä mitä".

Kun nyt olen mainostanut, että hotellikuoleman loppu häämöttää, niin laitan muutaman kuvan tuosta uudesta majapaikasta. Kannattaa huomioida, että ulkonäkö pettää, täällä kaikki näyttää kivalta, mutta mikään ei toimi. Tai jos toimii, niin vain hetken, äkkiä ne vähäisetkin toimivat asiat täällä rikkoontuvat.

19200.jpg

19211.jpg