Muutamana iltana on unen etsiminen ollut treenivajeen takia niin vaikeaa, että kävin tänään tutustumassa Radissonin "kuntosaliin". WTC:n saliin verrattuna tämä paikka vaikutti hyvin samantasoiselta, mutta televisioiden äänimaailma oli muutakin kuin "pois päältä" ja "ääni täysillä". Juoksumatolla päästeleminen veti mehut sen verran nollille, että tänä iltana on mukava käydä nukkumaan: uni tulee varmasti.

Tänään oli kalligrafiasessio Rosessa kera muiden rouvien. En erityisemmin pidä siitä musteen ja pensselin kanssa suttaamisesta, mutta motiivi käydä siellä on sosiaalinen kanssakäyminen, joka muutamien kotirouvien kanssa olisi muutoin melko nollilla. Maksan siis siitä, että menen puoleksitoista tunniksi kiroamaan sitä, miten vaikeaa merkkien maalailu on, kun ilmankin pärjää. Ehkä paremminkin maksan siitä, että saan pidettyä pääni kasassa sosiaalistumalla ihmisten kanssa, joita en välttämättä muuten näkisi. Tai sitten maksan siitä, että avioliittoni pysyy paremmassa jamassa, kun saan päivän aikana pyörittää jotain muutakin vaippasirkuksen lisäksi. Joku näistä. Siitä en maksa, että saan toteuttaa itseäni merkkitaiteilun viivahelvetissä.

Löysin eilen toisen kaupan, joka myy niinkin eksoottista tavaraa kuin suodatinpusseja. Löysin myös kahvivalikoimaan täydennystä, joten kofeiiniaddiktio elää ja voi hyvin.

Alkuviikon kuulumisten lopuksi alkuviikon terveisiä äidiltä ja tyttäreltä:
15740.jpg