Otsikkoon viitaten, sen verran olen suomen kielen luennoilla ollut hereillä (yksikään opiskelukavereistani ei usko tätä, tiedän), että osaan kyllä yhdyssanat.

Iiri oli ostanut Martille ensimmäisen isänpäivän kunniaksi kellon. Iirin äiti osti alakerran Häagen-Dazsista Iirin isälle ja itselleen kakun. Kello oli kuulemma mieluisa lahja, Iiriltä täydellinen onnistuminen siis. Kakkuakin söi mieluummin kuin otti selkäänsä, joten eipä hullumpi valinta sekään.

Isänpäivä oli siis oikeasti isän päivä. Martti nosti kytkintä ja liukeni elektroniikkamarkkinoille. No toisaalta, niinhän sitä laatuaikaa vietetään. Itse tein saman lauantaina: pois silmistä, pois mielestä. ;)

Jotenkin kauhean tylsä viikonloppu pääasiassa. Lauantai oli ihan rentouttava päivä, tosin päätin aloittaa ainakin jonkinpituisen (eli ehkä max. viikko) nenänvalkaisukuurin. V-käyrä kun huitelee ylärekisterissä 24/7, on se suoraan verrannollinen kulutetun alkoholin määrään. Vaikka eihän Kunnon Kotirouva muuta juo kuin yrttiteetä hienoista ming-dynastian aikaisista teekupeista, anteeksi nyt tämä ylenpalttinen rehvastelu. Eihän toki MEIDÄN perheessä! Täällä kun ei tarvitse noudattaa sitä "sivistynyttä, eurooppalaista" alkoholikulttuuria, vaan voi olla ihan aidosti uniikki: kovin moni tästä 6 miljoonan riisinsyöjän porukasta kun ei ymmärrä muuta kuin teen päälle jotain.

Keskiviikkona kai saa taas jotain asuntouutisia. Ehkä aloitin nenänvalkaisun vähän väärään aikaan, viikon puolivälissä saattaa v-käyrä kilistää taas ylärekisteriä aika rajulla kädellä...