Ostin kotiin ilmanpuhdistimen, makuuhuoneeseen tarkemmin sanottuna. Ilmastoinnista puskee jotain törkypölyä tasaisen tappavaan tahtiin, ihan kiva edes nukkumatiloissa olla joku filtteri, siellä kun aika paljon aikaa kuluu. Hauskaa oli, kun katselin tuon masiinan brosyyriä. Yksi osa (olisiko sitten ollut osoitettu numerolla kahdeksan) oli nimeltään 'ashtray'. Hieman ihmettelin, että mitä-häh-täh, tuhkis ilmanpuhdistimessa?! Ajattelin sitten, että okei, ehkä tuosta puhdistimesta tulee jotain schaissea, joka sitten tippuu "tuhkakuppiin". Tyyliin kippaa roskikseen mitä täältä löydät. Katsastinpa sitten tuota esitettä vähän tarkemmin.
Kohta 3: "There's an ashtray in the base. When you smoke, you can use it. It can be pulled out for cleaning."

Ei mitään sen kummempaa raportoitavaa tältä mantereelta. Loppukuusta lähdetään lomalle Singaporeen ja Indonesian Bintan Lagoonille, 45 minuuttia laivalla Singaporen satamasta. Pitää käydä vuorilla ahkerasti jumppaamassa, bikinikelit kutsuvat! Missäpä muualla se hotellikuolema näkyisi kuin takapuolessa ja jenkkakahvoissa.

Ai niin, ainoa paikallinen irkkubaari on lopettanut siiderin tarjoilun. Tällaiselle englantilaisen siiderin tosiystävälle tuo tieto on kuin suolaa haavoihin. Alkoholista puheenollen, allekirjoittanut lupaa viettää todella tipattoman tammi- ja vaikka vielä helmikuunkin. Viime perjantain jälkeen voin luvata ihan mitä tahansa alkoholilakkoon edes jollain lailla viittaavaa...