Lauantaina oli rouvien Ikea-retki. Ihan kivaa muuten, mutta ilmeisesti käsialani on järkyttävän epäselvää numeron 4 osalta, koska puhelinnumeroni tulkitseminen oli ollut kuljetusfirman uroksille ylivoimainen tehtävä. Kotiinkuljetusten piti saapua eilen, mutta saammekin ne vasta tänään. Pitänee skarpata numeron neljä kanssa tai sitten vaihtaa puhelinnumeroni neljättömäksi.

Eilen totesin myös, että iTunesista ei kannata ostaa musiikkia. Äänenlaatu on niin huono, että harmittaa. Laitan vihaista palautetta asiakaspalveluun. Kiinan musiikkitarjonta kun on aika surullista ainakin omasta mielestäni, en lämpene kiinalaiselle purkkapopille enkä myöskään Westlifen (tai jonkun muun poikabändin) siirappimusiikille. Ajattelin olla kuuliainen, ja maksaa musiikistani, näköjään aivan turhaan.

Olen viime aikoina täyttänyt kalenteriani ystävien tapaamisilla, lenkkeillyt sateessa (eilen olin aivan vakuuttunut siitä, että korvani putoavat päästä sateen ja tuulen jäädytysefektin takia), katsellut Desperate Housewives season kakkosta, yrittänyt keksiä aktiviteettia toukokuun lomalle ja odottanut innokkaasti seuraavaa pariskuntaa visiitille.