Jestas, tämä alkaa olla jo aika mahdotonta. Iirin naama näyttää joka aamu pahemmalta kuin edellisenä iltana. Ei oikein enää tiedä, mitä pitäisi tehdä tai ajatella. Ruoka-aineallergiatestit on verestä tehty, eli jos vaikkapa paha maitoaineallergia vaivaisi, niin kai se näkyisi testeissä edes jotenkin, vaikka veritestit eivät ole yhtä tarkkoja kuin ihotestit. Ruokavalio ei ole muuttunut Singaporesta oikeastaan mitenkään ja heti kotona iho alkoi reagoida. Kotirouvalla ja Isillähän on ollut kaksosten kanssa samaa. Tässä on 5 minuuttia sitten otettu kuva tältä aamulta:
37335.jpg

Huomenna on Shanghaissa lääkäri ja oletan kuulevani sieltä edes jotain, mikä toisi jotain lisäinformaatiota asiaan. Jos tuo aamu aamulta pahenee (niin kuin nyt on käynyt), niin pakkohan tännekin on jotain kosteus-/formaldehydimittauksia teettää ja mahdollisesti muuttaa muualle. Aivan pakko saada selville, mistä tuo johtuu, ei vetele tämä peli. Olen itse saanut pahan ihottuman ja astman homevaurioisessa kämpässä elämisestä, enkä todellakaan toivo Iirille samaa.

Ilma on toki kuiva, mutta kun makuuhuoneessa on ilmankostutin (ihan uusi, eli siellä ei pesi mitään ja sitä puhdistetaan säännöllisesti) ja ilma sitä myöden sopivan kostea, niin ei kai pelkkä kuivuus voi tuollaista tehdä.

Raivostuttaa, kun tämä alkoi jo tuntua kodilta ja 13 viikkoa matkalaukkuelämää eri hotelleissa tuon ikäisen kanssa riittää. Voi masennus. :(