Helmikuun puoliväli, aurinkoa pilvettömältä taivaalta, ei tuulta. Lämpötila +22 astetta! Tarkeni... ;) Kävin vuorilla, ei oikein osannut edes pukeutua oikein, vaikka t-paita olisi todellakin ollut aivan riittävä varustus. Tänään palattiin ruotuun, pilviä ja viileämpää, sateisen oloista muutenkin. Kuulin, että viime vuonna vielä maaliskuussakin satoi lunta, joten ehkä tämä oli vain joku pienoinen hairahdus. Oikealle päivälle se ainakin sattui!

Shoppasin eilen Kotirouvan kanssa iltapuhteiksi. Hirveän vähän tullut koko tämän vuoden aikana käytyä keskustassa. Totesin, että Rose Gardenissa pystyy halutessaan eristäytymään todella tehokkaasti. Ruokakaupassa käyminen Benin kyydityksellä kun on kovin vaivaton operaatio, säästyy taksin metsästykseltä. Kaikki tuntui näyttävän kovin uudelta, mainokset jne. Nämä iltaretket ovat ehkä parasta omaa aikaa, viikonloppuisin kun tulee muka hoidettua usein tärkeämpiä, koko perhettä koskevia asioita.

Ensi lauantaina on nice lauantai, naislauantai siis tietenkin. Suomalaisten naisten voimin hoidatettavaksi, syömään ja juo... ei vaan istumaan iltaa tietenkin. Haluan hoitaa oman tuulitukkani taas kuosiin, vaaleaa väriä lisää, jotta näytän jälleen supereksoottiselta. :)