Viimeinen sosiaalisuuspäivä oli eilen, nyt pitäisi alkaa miettiä mitä kaikkea tarvitsen Kiinaan mukaan ja alkaa pelätä sitä, miten paljon joudun maksamaan ylipainokiloista Finnairin tiskillä. Toisaalta, itkuhanat avaamalla olen ennenkin selviytynyt samaisesta tilanteesta. Nyt on vielä lapsi tuomassa lisää säälipisteitä, joten pelko pois!

Eilen söin hyvää ja ravitsevaa ruokaa, krapulapäivieni pääasiallisinta ravintoa. (En kuitenkaan eilen kärsinyt alkoholin ylinautintotilasta.) Yöllä korvensi vatsaa aivan järkyttävän paljon, ainakin kolme kertaa mietin, että jaksanko lähteä hakemaan Samarinia. En jaksanut, mutta olipa ählypizza edelleen yhtä hyvää ja ravitsevaa kuin ennenkin! :-D Joka ikinen kerta käy mielessä, että montako tummahipiäistä kaveria ("Sitäkään poikaa ei ole enää näkynyt tiskin takana, joka tässä viime kerralla oli...") sinne kinkkulihojen joukkoon on silvottu, mutta sekoitussuhteet ovat ilmeisen hyvät, koska laatu on aina yhtä "taattua". ;) No eihän tuo hyvää ole, mutta kerran puolessa vuodessa, kiinalaisen ruoan edelleen tökkiessä, ihan kelvollista. Suomalaisten ruokakauppojen täältähän-saa-ihan-kaikkea-valikoimaa tulee ikävä...

Kotona kai tarkenee, juuri katsoin sääennustetta. Maanantaille luvattu +26 ja tälläkin hetkellä iltalämpötilana taitaa olla +20 ja rapiat.