Olen elossa ja voin hyvin. Halvaannuin siitä kahvinkeittimen pannun rikkoontumisesta kai niin paljon, etten ole kyennyt edes raportoimaan itsestäni. Uusi pannu on tulossa Suomesta, tosin ihastuin tuohon pikkukeittimeen niin paljon, että ehkä Moccis saa muutaman vapaapäivän aina silloin tällöin.

Vieraat kyllästyivät eilen laadukkaaseen seuraamme ja liukenivat Shanghaihin. Me seuraamme tänään junalla perässä. Se kuljetusfirma, joka Hangzhoun suomalaisia yleensä Shanghaihin kyyditsee, on ryssinyt enemmän kuin usein aikataulutuksia sun muita, eikä yhtään tee mieli heille syytää enää rahaa. Sitä paitsi juna on luotettavampi, ei tarvitse pelätä moottoritien ruuhkiin juuttumista. Niin, eikä tarvitse laittaa silmiä kiinni kuten autokyydissä, kun kuskit tekevät toinen toistaan mielenkiintoisempia James Bond -ohituksia. :)

Kuvasivulla uusia kuvia, tosin tämä netti Suomeen päin on NIIN hidas, että vähän nihkeästi kuvat siirtyvät... Kumma homma, kun edes raha ei kelpaa, parempaa piuhaa kun ei tunnu saavan. Sitä se täällä Hangzhoun "maaseudulla" näköjään on...