Kuusi rouvaa starttasi kohti Cixi-nimistä kaupunkia, 120 km Hangzhousta kaakkoon tänään kahdeksalta aamulla. Lähdimme ostamaan ns. kiinakaappeja ja muuta vastaavaa tavaraa täältä. Ihmeen hienosti meni automatka. Kuski ajoi jopa varovaisemmin kuin Ben, joka hänkin on melkoinen kummastus Kiinan teillä. Tämä kaverikin katseli peileihin ja käytteli vilkkua, mikä ei todellakaan ole itsestäänselvyys...

Koko kompleksissa taisi olla kerroksia viisi, joista kolme huonekaluja. Lähinnä mieleen tuli joku tehdashallin tapainen viritys, kaappijono vain jatkui ja jatkui ja jatkui... Minä olin pääasiassa käsienheiluttelijan roolissa, puhaltelin nollia pitkän aikaa, vaikka tuohta olikin varmuuden vuoksi turvallisen paksu pinkka mukana. Pääsin pikkuhiljaa kaappien makuun ja muutama tarttui mukaan. Tässä suurempi malli (tosin musta väri on tilauksessa), toisesta ei oikein kovin hyvää kuvaa kapeiden käytävien takia saanut.
86548.jpg

86564.jpg

Olin aivan saletti, että paikka on täynnä mörköjä, kunnes neiti Vivie-esittelyemäntä keksi laittaa kaappihalliin valot päälle.

Kotimatkalla sitten paikallisen KFC:n kautta takaisin Hangzhouhun. Tulipa nähtyä yksi kiinalainen pikkukaupunki, enkä enää yhtään ihmettele, miksi Hangzhouta sanotaan yhdeksi Kiinan kauneimmista paikoista. Melkoisen ankeaa oli maisemakuva, eikä kiinnosta pätkääkään tietää millaista on niillä takametsän seuduilla, missä vessan osaa näyttelee hiekkaan kaivettu kuoppa takapihalla ja länkkärin näkeminen yhtä kaukainen asia paikallisten ajatusmaailmassa kuin Tampereen maantieteellinen sijainti Ugandasta.