Suomessa meillä oli tapana kutsua ystäviä kylään viikonloppuisin melkeinpä joka viikko. Täällä moinen sosiaalisuus on jäänyt huomattavasti vähemmälle, tosin eilen pyrimme tekemään käänteen entiseen. Kestitimme kahta suomalaisheppua Kunnon Kotiruoalla sekä tietysti asianmukaisella nesteytyksellä, kuitenkin tämänpäivänen jalkapalloharjoitus huomioon ottaen. Aamulla totesin jälleen kerran, että opiskelijaelämän haalarissa konttaaminen on ihan liian kaukainen muisto vain, koska aamupala alkoi Buranalla. Kyllä sitä on jo VANHA...

Eilen shoppasimme aimo kasan t-paitoja, sää kun alkaa olla sitä luokkaa, että farkut ja pitkähihaiset paidat voi suosiolla laittaa talviteloille. Korjaus: odottamaan Suomen lomaa. Myös kaikenlaista muuta tarpeellista tarttui mukaan. Martille mm. ne tennarit, joiden ostoa olen suositellut herralle vasta viitisen vuotta... Kiina tekee kummia.

Tilasin Shanghaista jälleen ruokaa, ja tänään on tilaus tulossa. Vähintään joka toinen viikko sieltä onkin jotain tullut ostettua, ainoa miinuspuoli on kuitenkin se, että toimitusikataulu on hyvinkin kiinalainen: Jos toimituskellonajaksi luvataan vaikkapa kaksi, on enemmän kuin todennäköistä, että tilaus tulee vasta puoli kuudelta. Koko päivä siis menee tai voi mennä (ajallaankin on kyllä toimiteltu) kotona päivystämiseen, mutta en ole jaksanut ottaa tuosta ongelmaa, sillä muualtakaan tuon putiikin myymiä tavaroita ei saa. Melko lihapitoinen tilauksesta tuli, kuten aina. Ihanaa saada fetaa, se kun on oikeastaan vakiartikkeli meikäläisen tilauslistalla.

Viime aikoina on ollut residenssissä D12 tiukkaa palaverin pitoa elämästä Kiinan jälkeen. Jonkinlaisia, molempia osapuolia tyydyttäviä, ratkaisuvaihtoehtoja on jo päästetty ilmoille. Palailen asiaan joskus myöhemmin, ehkä vasta ensi vuoden puolella.