Kahvi on hyvää ja sitä kuluu tänään. Väsyttää ihan hirveästi, mutta aion sitkeästi sinnitellä sinne iltayhdeksään saakka, päiväunia en ota. Iiri päätti aloittaa päivänsä tänään aamuneljältä, viiteen saakka kuuntelin mölinää ja sitten suostuin nousemaan. Sama kuvio siis kuin viime kerrallakin Suomeen tullessa.

Lento meni hyvin, tosin kauas on pitkä matka ja sen kyllä huomaa. Viimeiset 3 tuntia ovat pahimpia, tuntuu, ettei kello liiku yhtään. Shanghai-Hanna: Kiitos Finnair-vinkistä! Paikat järjestyivät yhden puhelinsoiton jälkeen oikein mahtavasti: Meillä oli reunapaikat ja vieläpä yksi tyhjä paikka keskellä. Samaan numeroon aion soittaa Suomesta Kiinaan palatessanikin, koska firman puhelinpalvelun asiakaspalvelijoiden kiinnostaa kuin kukkamulta -asenne ei oikein enää vakuuta.

Romppeet on saatu oikeaan osoitteeseen ja suunnilleen oikeille paikoillekin. Hintoja sitä taas kauhistelee, kuten tapaan kuuluu, samoin sitä, miten vesihanasta voi tulla saman tien kuumaa vettä. Tai sitä, miten on mahdollista että hanavettä voi juoda?! Pitää taas terottaa itselleen, että täällä ihmiset ymmärtävät, mitä puhun. Tuonkin asian unohtaa niin kovin helposti...

Oma kalenterini alkaa täyttyä sosiaalisten suhteiden hoitamisen tiimoilta, mutta josko tällä kertaa ehtisi ottaa hieman rennommalla aikataululla kuin viimeksi.

Hyvää juhannusta kaikille! :) Grillailua ja siiderin nauttimista hyvin kohtuullisesti tiedossa täällä. (Vähän liian tuoreessa muistissa vielä toiseksi viimeisimmät Suomi-pirskeet ja kotiutuminen klo 0419...)