Martti lennähti eilen Kiinaan, eli hänen kesälomansa on paketissa. Lento oli ollut 2 tuntia myöhässä, tosin viime viikon perjantain lento oli 8 tuntia myöhässä, joka sekoittaa edelleenkin aikatauluja. Oma lentoni lähtee todennäköisesti 11.8., viikkoa suunniteltua aikaisemmin. Pitää nyt vielä vähän soitella Finnairille ja kysellä lennon tilannetta, miten on tilaa jne.

Loma meni mukavasti, Kainuussa viikko, Tampereella ja pyörähdys Pori Jazzissa. Suomiloman tuloksena ehkä 5 kg ylimääräistä, ruoka on vain niin hyvää ja karkkia saa kerrankin.

Aion lopettaa tuon 1G-palvelun pitämisen, eli kuvia ilmestyy jatkossa vain tänne Vuodatukseen. Tuntuu tyhmältä maksaa kyseisestä palvelusta, joka ei Kiinasta todellakaan toimi. Jokaisen kuvan saa pienentää ja yhden kuvan lataamiseen menee aikaa 2 minuuttia, eikä lopputulos välttämättä ole edes hyvä. Mennään nyt jonkin aikaa näin.

Meikäläinen menee ensi viikolla operoituttamaan rannettani, jännetuppi kuulemma pitää avata ja sanasta sanaan "katsotaan mitä töhnää siellä on sisällä". En tiedä mistä moinen kipuilu johtuu. Alkoi jo Kiinassa keväällä, eikä tunnu paranevan millään. Ei ole edes hiirikäsi, vaan joku ihan kummallinen systeemi. Käsi on kipeä, joten onneksi hoidetaan. Onneksi on myös vakuutus...

Tässä muutamat otsikossa lupaamani kuvat:
130985.jpg


"Minun Tampereeni"
130998.jpg

Keinuhyppykilpailu:
131654.jpg

P.S. Hävisin...