Vähän kypsähdin jo tänään, kun ilmastointi sanoi sopimuksensa irti. Meinasi tulla hiki, ulkona kun oli vaatimattomat +36 astetta. Aloin kaiholla muistella viime talvea ja niitä aamuja, kun tein saman havainnon, lämppäri rikki. Hangzhoun suomalaisten naisten sähköpostilistalla käyttäjätunnukseni on 'kaisa_rakastaa_kiinaa'. Kenellekään suomalaiselle täällä ei jäänyt mitään epäselvää tuon tunnuksen luomisen jälkeen.

Korjaajapoika (alkaa olla jo kuin vanha tuttu) pölähti paikalle suht inhimillisessä ajassa. Fiksasi homman ja soitti sitten henkilölle, jolle talojen toimimattomuudesta aina ilmoitetaan. Ymmärsin kaiken, mitä kaveri puhelimeen jutteli, mutta käskipä hän silti tämän asuntoihmisen soittaa minulle. Neiti puhelimessa sanoi, että nyt kaikki on ok. Vastasin, että juu niin on. Tämän jälkeen puhelu päättyi ja sanoin korjaajapojalle kiinaksi, että kaikki on sitten ookoo, mihin poika tokaisi, että juu niin on, heippa. Kaveri tietysti olettaa, että puhun kiinaa samantasoisesti kuin hänen ensimmäisen visiittinsä aikoihin. Nyt osaan sanoa heiheikin, silloin vain pelkän hein. :)

Tässä nyt nämä lupaamani kuvat viimeinkin. Iiri sai Suomesta pyöräilykypärän ja kovasti tykkäsi kyydeistä:
154068.jpg

Tässä vielä samainen neiti harrastuksensa parissa:
154083.jpg

Huomasin tänään kuntosalilla olevani kovin poikkeava. Hikoilen! Kiinalaiset kun eivät näköjään juuri hikoile. Urakan loppuvaiheessa näytin siltä, kuin olisin juossut suihkun läpi. Ihmeen vähän katukuvassa shortseja näkyy, vaikka lämpötila heiluu yli +35:n. Eilen vaihdoin paidan vaatimattomat neljä kertaa ja kävin suihkussa kolmesti.