Kyllä, kävin Ikeassa. Otsikossa kulinaristinen makuelämys: hors d'oeuvre 2 hodaria + puolikas, jota rouva A. ei jaksanut lopettaa, onneksi naapuriapu rokkaa. Lounaaksi kumisia lihapullia, joiden muistin olevan hieman maukkaampia. Satsin kylkiäisinä tullut läjä puolukkahilloa pelasti kuitenkin kaiken. Ayikin ilmaisi eräänä päivänä huolestuneisuutensa siitä, että minä syön liikaa. On se kamalaa... Kohta lähtevät poskilommot ja sittenhän peli onkin pelattu. I wish...

Ikeasta tarttui mukaan kolme hyllyä, puisia älyleluja, karkkia, suolakurkkuja, mätitahnaa, suklaata, patakintaat, omenaleikkuri ja muita ihmisen välttämättömimpiä hyödykkeitä.Reissu oli oikein hauska, kuskia vain vähän tuppasi väsyttämään, joten loppuaika meni pelatessa peliä "Kuka näkee kuskin silmät, nukkuuko se nyt?"

Tänään oli hoitopäivä, hierontaa ja hiustenleikkuuta. Ensimmäistä kertaa jouduin sanomaan hierojalle, että nyt sattuu. Kaveri makasi aivan kirjaimellisesti päälläni kyynärpäät tanassa. Eipä siinä, selässä ei kyllä paljon jumeja (eikä kyllä juuri mitään muutakaan) session jälkeen tuntunut, toivottavasti ei kipeydy viiveellä. Hiustenleikkuuseen kuului luonnollisesti pää- ja niska-hartiahieronta. Loppusumma oli 40 RMB (~4 €), meeeelko kallista. Lopputulokseen olin melko tyytyväinen, eli ihan hyvä reissu, pitänee suosia tuota paikkaa seuraavallakin kerralla. Kampaamon valitseminen kun tuntuu olevan aika lottoamista täällä.