Toistelin koko eilisen päivän noita kahta lausetta auttavalla kiinan kielen taidollani ayille, kun keskustelimme, minä hyvin tuohtuneena. Autonkuljettaja haluaa taas vaihteeksi palkankorotuksen, mihin ei kukaan autoa käyttävistä perheistä aio suostua. Meikäläinen on taas kerran herra Benin potkusäkkinä, nuorinta on ilmeisesti kivoin kurmuuttaa, mitäpä tällainen teiniäiti mistään mitään tietää. Kaveri saisi kenkää saman tien, jos olisi uusi tyyppi saatavilla heti lennosta. Tyyppi valittaa siitä, että olen viimeisen kahden viikon aikana teettänyt hänellä ihan liikaa töitä ja bensa on niiiiiiiiin kallista. Kumma homma, 2 kk sitten on annettu palkankorotus, jonka mies sai määritellä itse. Kyytien määrä on rajoittamaton (mikä sekin lukee sopimuksessa) ja työpäivä 12 tuntia, mutta onhan se todella inhaa, jos pitää JOKA PÄIVÄ  tehdä töitä. Jos kaikki käyttävät hänen palvelujaan 6 kertaa viikossa, on se ok. Jos taas yksi ihminen käyttää vaikkapa 4 kertaa ja muut 2, ei se olekaan enää ok. Kiinalaista logiikkaa, en pysty taaskaan ymmärtämään.

Siinähän kiukuttelee, minä kuljen entistä enemmän. Ja aivan varmasti olen yhtä miellyttävä asiakaspalvelija kuin herra Ben. Harmi, etten osaa kiinaa tarpeeksi, olisi siistiä esittää kysymys: "Kuka sun muroihin on tänä aamuna kussut?"

Maanantaina oli vielä kuuma päivä, nyt on sellaista miellyttävää Suomen kesää, +25. Kävin maanantaina lounaalla, ravintolan ulkopuolella oli ilmeisesti sikojen lounas lähdössä liikkeelle. Todella toivon, että satsi meni sioille, vaikka toisaalta, meneehän se ruoka mahassa kuitenkin sekaisin, kai tämä kelpaisi muillekin. Harmi, ettei haju välity netin välityksellä, se oli melko...mielenkiintoinen:
177680.jpg