Eilen olimme halloween-evakossa, vastalause amerikkalaisia, keinotekoisia juhlapyhiä vastaan. Ilmeisesti olimme juuri oikean ajan poissa, kun ei loppuillastakaan tarvinnut laittaa valoja pois ja ottaa ovikelloa seinästä. :)

Tänään olin Martin kanssa päiväekskursiolla Shanghain lähettyvillä. Meidän piti mennä shoppaamaan isoon outlet-helvettiin, mutta sen sijaan ajoimme valtavan hallin liepeille, josta olisi kiva tehdä iso ostari, mutta kukaan ei ole tainnut miettiä kannattavuuslaskelmia ihan loppuun saakka. Jaksoimme pyöriä puolityhjässä (melkeinpä kyllä kokotyhjässä, mitä suotta kaunistelemaan) jäähallin tapaisessa tunnin verran, 45 minuuttia liian pitkään. Hienolta kai se näyttää, kun moottoritien varrella on valtava rakennus, mutta samat, harvalukuiset tuotteet saa Hangzhoustakin aivan samalla rahalla. Testattu on, millään tavalla tuota paikkaa ei voi suositella.

 

Tänä viikonloppuna totesin myös sen, että tuotetta nimeltä siiderisorbetti ei edes kannata ajatella yrittävänsä lanseerata markkinoille. AA-kerhomme (=aloittelevat alkoholinkäyttäjät) teki empiirisen kokeen muutamalla pakastimeen "viilentymään laitetulla" Strongbow-pullolla. Lasissa oli kovin vahvaa siideriä ja siiderimurskaa, kun sitä pullosta tongittiin ruuvimeisselillä. Kauhea vaimo olen, en siis tietenkään anna ostaa lisää viinaa ennen kuin entiset, pakastetut on saatu pullosta ulos – keinolla millä hyvänsä. Tässä viikonlopun eväät:
238136.jpg

Lapseni on muuttumassa vesieläimeksi. Juuri äsken kysyin Martilta, että "laitetaanko tänä iltana siihen soikeanmuotoiseen esineeseen läpinäkyvää nestettä". Kiertoilmaisut ovat iloinen asia... Tässä lapseni harrastuksensa parissa, äidiltä peritty tappajan katse silmissä:
236898.jpg