Tänään on ollut ensimmäistä kertaa sellainen sää, mikä tuo kiinalaisen talven mieleen. Lämmintä ehkä +14 tai vähän alle, pilvistä ja sellaista en tiedä, no, kiinalaisen talven tuntuista.

Talvi ei onneksi vielä tule, sillä torstaina lähdemme Hong Kongiin lämmittelemään. Tänään tosin huomasin CNN:n aamuohjelman säätiedoista, että ainakin Hainanin yli pyyhkäisee joku trooppinen sykloni viikonlopun aikana. Toivottavasti tuulet ja sateet pysyvät Hainanilla, eivätkä tule Hong Kongiin saakka häiritsemään pitkää viikonloppua.

Tällä suomalaisyhteisöllä ja päiväkodin lastentaudeilla on paljon yhteistä. Flunssat sun muut kiertävät kaikilla ja nyt on Iirin vuoro. Vähän on tukkoista, nenää pitää räkäimurilla tyhjennellä. Martilla ottaa operaatio koville, mutta onneksi perheestä löytyy yksi tunteeton paskiainen.

Ayijupakka tuntuu ehkä vähän muuttaneen muotoaan, kun kävi ilmi noiden juorujen alullepanijakin. Pysyttelen poissa ja pesen käteni asiasta. Tapelkoot, kunhan minulle tulee joka päivä tänne joku töihin.

Olen viettänyt neljän seinän sisäistä elämää hyvin aktiivisesti viime aikoina. Gradu saa enemmän tai vähemmän fiksuja johtopäätöksiä, tiivistelmä ja johdanto vielä uupuvat. Sitten voin tarjota periaatteessa-maisterin-kahvit, jotka olen heikkona hetkenäni mennyt lupaamaan. Ikuinen opiskelu jatkuu vielä Suomessa, 2-3 vuotta ei tunnu enää missään. :)