Tiistaina lähetin gradun tekeleeni yliopistopainoon ja tänään olin Helsingin yliopistossa työskentelevän naapurin kotirouvan läppärillä kirjoittamassa kypsyyskokeeni. Hienoa, että homma onnistuu näin etänäkin, tosin alkuperäisenä tarkoituksena ei ollut lykätä tätä ihan näin pitkälle...

Martti on tea housessa tiiminsä kanssa pelaamassa korttia. Minä laitoin jo hyvissä ajoin kaksi siideriä kylmään ja Iirin ajoissa nukkumaan. Äsken korkkasin toisen siiderin ja hain samalla kaksi Suomesta lähetettyä turkinpippurilakua. Kyllä nyt on fiilis katossa ja mieli kotinaisella hyvä. :) Martti tarjoilee gradukahvejani tammikuun 14. päivä, tervetuloa kaikki! Huomenna lähdemme viikonlopuksi Shanghaihin, vaihteeksi mukavaa viettää sielläkin viikonloppu. Johan edellisestä kerrasta onkin (koko porukalla) kulunut aikaa.

Ai niin, päätin lyhyehkön harkinnan jälkeen sittenkin jatkaa vielä kiinan opiskelua. Kun ongelmia ei tähänkään mennessä ole juuri ollut, niin sama kai se on jotain korvikeopiskelua keksiä tuon kirjoitushomman tilalle. Sitten kun olen "menestyvä" toimittajanplanttu, saatan jopa hyötyä siitä, että osaan sanoa "ni hao".