Loma, loma, loma... Ei oikein muuta mielessä pyöri. Hangzhoussa on tänä talvena ollut huomattavasti viime talvea lämpimämpää, mutta siitä huolimatta kaipaan vaihteeksi lämpöä ja erityisesti lomaa. 10.2. lennämme ensin Hongkongiin ja vaihdamme siellä Aucklandin koneeseen. Paluu on 3.3. Cairnsista ensin Hongkongiin ja siitä takaisin kotiin. Maaliskuussa sää on jo ihan eri luokkaa täälläkin ja vieraita melkeinpä heti tulossa. Alkaa todella jo nyt tuntua siltä, että kohta tämä kaksi vuotta on takana. Seuraavaa komennusta siis suunnittelemaan... ;)

Löysimme eläintarhan ruokakaapistamme ja nyt ruokailuhuoneen lipastot toimittavat kuivakaapin virkaa. Kovin organisoitunut järjestely tuo ei välttämättä ole, muttei sekään kovin miellyttävältä tuntunut, kun puurot ja vellit ottivat kirjaimellisesti jalat alleen. Raid on ystävämme.

Flunssa-aalto tuntuu jylläävän vähän siellä sun täällä, itse olen edelleenkin terveiden kirjoissa. Treenikaverini huilii tämän viikon, tosin huomenna hän oli jo kovasti lähdössä salille. En antanut lupaa, sen verran tukkoiselta kuulosti ääni puhelimessa. Paras parannella kunnolla, ettei tule mitään yllätyksiä. Joskus kauppareissulla valistin naapurin rouvaa, että sama ottaa vitamiinit sun muut nappien muodossa, kun en kuitenkaan jaksa kuoria omenoita. :) Näköjään C-vitamiinin tankkaus koko syksyn ja talven pienellä yliannostuksella kannattaa, ainakin haluan itse uskoa niin.