408012.jpg
Omaramasta Timaruun ei aja kuin muutaman tunnin ja koska matkalla ei juuri mitään sen kummempaa näkemistä ollut, niin posotimme melko suoraa kyytiä määränpäähän. Omaraman rajoilla sijaitsee Clay Cliffs –nähtävyys, mahdollisesti hiekkakivestä muodostuneita ”vuoria”. Uusi-Seelanti-kirja ei osannut kertoa asiasta kovin paljon enempää, mutta jos joku tietää, niin saa informoida. Toki kirjastonhoitajan vakioneuvo ”Googleta!” toimisi tässäkin tilanteessa.
IMG_6695.JPG


Timarussa majoitusasiat olivat menneet hieman reisille, kun leirintäalueen omistaja oli tökännyt varauksemme jonnekin mappi ö:n tienoille. Muutama puhelinsoitto ja meille oli varattu toiselta leirintäalueelta motellikämppä, joka oli isompi kuin meidän entinen 78m2:n asuntomme. Tilaa oli vaikka muille jakaa, mutta tuliterä televisio oli päätetty valita kokoluokasta tulitikkurasia. Illalla pyykkejä hakiessa törmäsin suomalaisperheeseen, jo toista kertaa matkan aikana siis. Tämä porukka oli kiertänyt maata 4 viikkoa, sitä ennen 2 viikkoa vielä toisaalla. Pitkiä lomia joillakin...

Huomenna matka päättyy Christchurchiin ja auto luovutetaan pois. Tavallaan helpottavaa, että autoilu loppuu, vaikka moni näkemätön paikka jäikin vielä kaivelemaan mieltä.