Kolmen viikon sessio Suomessa alkaa lähetä loppuaan. Juuri kun me lähdemme alkaa 1) sää lämmetä sekä 2) kauppojen sunnuntaiaukiolot. 16.4., kun tulin Suomeen, oli lämpötila +22 astetta. Seuraavana päivänä hurmaavat +2...

Loppu"kevät" on melkoista hurlumheitä. Vieraita on kesäkuun loppuun saakka käytännössä aivan koko ajan, ensimmäiset jo odottamassa, kun keskiviikkona Iirin kanssa saavun. Suomea ei sen suuremmin edelleenkään jää ikävä, kotiin on kiva palata. Tänään on kuitenkin pakko hyödyntää viimeiset Suomi-herkut ja syödä mm. donitsi sekä mansikka-vaniljapehmis. Tummahiuksisten miesten, joilla on paljon käsikarvoja, tekemä pizza tuli jo ahdettua sisuksiin. Olo on erittäin paha, ähkynomainen, mutta sitäkin onnellisempi.

Ai niin, saimme ainakin nyt kesäkodin Tampellasta. Toki siellä voisi pidempäänkin olla, mutta jatkosuunnitelma on yhtä avoin kuin Suomen puolustuspeli MM-kisoissa. Pikapuoliin pitäisi jotain selvitä. Tervetuloa kuitenkin heinäkuussa kahville, parvekkeelta on Näsijärvi-näkymä, joten siellä ehkä kehtaa niukin naukin sumpit tarjota. :)