Katsoimme eilen jo jonkin aikaa DVD-hyllyssämme seisseen, Jonathan Daytonin ja Valerie Farisin ohjaaman Little Miss Sunshine -elokuvan. Huomenna lähtevät vieraamme olivat Huangshanissa Keltaisilla vuorilla, joten makasimme sohvalla ja töllötimme elokuvaa. En muista, olenko hetkeen nauranut yhtä paljon kuin eilen elokuvan aikana. Vielä jälkikäteenkin pyrskähtelimme Martin kanssa vähän väliä melko hallitsemattomasti. Elokuvan huumori iski etenkin minuun, suosittelen.

Ayini esitti tällä viikolla ehdotuksen, että haluanko hänen tekevän jatkossa pidempiä päiviä. Suostuin, jotta saan urakoitua kouluhommiani yliopistolle huomattavasti tehokkaammin, kun aikaa per päivä on enemmän. Usein ongelma on ollut se, että juuri kun saan ajatuksen rullaamaan, tulee kello neljä. Hyödynnän siis ilman muuta tämän loppuajan etenkin, kun ayini tarjoutui itse ylitöihin.

Melkeinpä samaan hengenvetoon ayini kysyi eräästä Iirin t-paidasta (jonka ostin Shanghain H&M:stä, sellaisen niukkamallisen), että onko sekin
Kotirouvalta saatu. Kotirouvan termiitit ovat pitäneet Iirin hienosti vaatteissa, olemme saaneet paljon ihania vaatteita tuplana pitkin matkaa, kiitos vain kovasti! Ayi sitten tokaisi kiinalaisella rehellisyydellä jälleen kerran, että ostinpa sitten hiukan pienen paidan, Iiri kun on niin lihava, että navan kohdalta kiristää. Here we go again...

Perjantaina meille saapuvat jo uudet vieraat ja ensi viikonlopun olen heidän kanssaan yksin Shanghaissa. Martti lupautui yh-isäksi, koska sai ilakoida täällä kaksi viikkoa omillaan meidän ollessa Suomessa. Ihanaa vaihtelua! Tässä kuvia viime viikonlopun reissulta:

590292.jpg

 

590291.jpg

 

590295.jpg

 

Jin Mao towerin kuppilasta:

590293.jpg

 

590294.jpg