Martti tulee huomenna Suomen pikavisiitiltä, ärsyä joutua taas jakamaan 180 cm leveä sänky ja leveä peitto jonkun kanssa, mutta muuten toki ihan kivaa saada mies kotiin. Hyvä ystäväni tokaisi meidän samassa sängyssä nukuttuamme, että "sen kyllä huomaa kun sinä olet yökylässä". Koko sänky koko rahalla.

Juhannuksen riennot on sovittu jo hyvissä ajoin, tarkoituksena on kestitä hyviä ystäviä hyvällä ruoalla. Todennäköisesti luvassa on savulohta ja muuta anti-kiinalaista.

Seuraava viikko vain pakataan ja ostetaan ja ostetaan ja pakataan. Tarkoituksena on saada kaikki valmiiksi ja ostaa kaikki se, mitä Kiinasta haluamme mukanamme kantaa. En jaksa uskoa, että tavaramäärä kovin paljon lisääntyy nykyiseen verrattuna.

Heinäkuun alussa koittaa esivisiitti mahdollisesti uuteen asuinpaikkaan. Hangzhoussa en käynyt ennen muuttoa vaan tulin ihan kylmiltäni, enää en välttämättä halua samaa toteuttaa.

Matkalta palattua parin päivän kuluttua saapuvat pakkausmiehet, minkä jälkeen minä ja Iiri häivymme, ja kotirouvan TODELLA rankka edustusarki Kiinassa päättyy. Martti jatkaa omaa edustustaan vielä kuukauden päivät.

Täältä jo lähteneet ihmettelivät, että miten saan aikani kulumaan heinäkuun puoliväliin saakka, mutta kun katson nyt kalenteria ja ylläolevaa tekstiä, niin en usko sen olevan kovinkaan vaikeaa. Kahden vuoden ajan on aina silloin tällöin kyselty, että koska me pääsemme pois Kiinasta. Nyt se "vapaus" pian koittaa.